ETUSIVU ESITTELY LIPUNMYYNTI GALLERIA
Eläinlääkiksen speksi

Speksi 2017 – Aidat kiinni!

Aidat kiinni! on Eläinlääkiksen speksin historian kolmas produktio, joka tällä kertaa sukeltaa politiikan ja ennakkoluulojen maailmaan. Miksi bussissa ei saa enää istua rauhassa? Ja mitä tekemistä uudella sambastudiolla on tämän kanssa? Luvassa on jälleen päätähuimaavaa menoa, musiikkia ja yllätyksellisiä eläinhahmoja - siis speksaamista parhaimmillaan! Eläinlääkiksen speksi nousee huhtikuussa kulttuurikeskus Glorian lavalla. Tervetuloa sopeuttamiskerhon oppiin suomalaisuudesta ja paikalliseen baariin tapaamaan pikkukylän persoonia.

Speksi 2016 - Lupa lomailla

Takametsän tiedustelupalvelu on talousvaikeuksissa. Säästää pitää kaikessa mahdollisessa, joten kun tähtiagentti Tarja ja hänen nuori parinsa Jutta mokaavat harjoitusradalla, johtaja antaa kaksikolle luvan lähteä lomalle – palkattomalle sellaiselle. Agentit kirjautuvat enemmän tai vähemmän innoissaan idylliseen majataloon ottaakseen rennosti joogan merkeissä, mutta kauaa he eivät saa rentoutua. Heti ensimmäisenä iltana sankarimme törmäävät hämärään toimintaan ja tietenkin heidän on selvitettävä syyllinen, vaikka sitten ilman palkkaa. Lisää jännitystä lomaan tuo Tarjan nuoruuden rakastettu herrasmiesvaras Daniel von Vuff, jonka pelkkä läsnäolo saa Tarjan sukat sykkyrälle ja sormen liipaisimelle.

Speksi 2015 - Kaamea karhunen

Kaamea karhunen – ja kuinka siitä selvittiin vei meidät kolmen ystävyksen, Ketun, Karhun ja Bambin seikkailuun, jossa heidän asuttamaansa metsään saapui tutkija Hannele Hauki sekä hänen interninsä Möttönen raflaavien eläinkokeiden perässä. Hauki sekoitti Karhun pään itse kehittämällään lääkeaineella. Kettu ja Bambi lähtivät etsimään parannuskeinoa Karhulle, ja matkan aikana ystävykset kohtasivat sekä ystäviä että vihollisia ja ehkä myös ripauksen rakkautta.Instagram
© Eläinlääkiksen speksi