ETUSIVU ESITTELY LIPPUKAUPPA PRODUKTIOT

Eläinlääkiksen speksin historia

Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistyksen speksin kunniakas historia juontaa juurensa ei niin kaukaiseen vuoteen 2013, kulttuurinjanoon sekä kateuteen (joka taitaa olla yksi tunteista motivoivimmista) siitä, että EKY:llä ei ole omaa speksiä.

On kevät, EKY:n hallituksen kokous, ja juuri tämän historian kulkua muuttavan kokouksen lopussa käsitellään aloite ainejärjestön oman speksin alullepanosta. Hallitus suhtautuu ehdotukseen varautuneesti - uhraavathan eläinlääketieteellisen opiskelijat usein ajastaan ja voimistaan leijonan osan opiskelun alttarille. Hallituksen loppukaneettina ovat kuitenkin sanat: "Voittehan te lähettää sähköpostin listalle ja katsoa mitä tapahtuu."

Ja niin tapahtui... EKY:n speksi järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015 Eläinlääketieteellisen tiedekunnan 20-vuotisjuhlan kunniaksi. EKY:n speksin historian ensimmäinen esitys kulki nimellä Kaamea Karhunen - ja kuinka siitä selvittiin. Vuonna 2016 perinnettä jatkoi näytelmä "Lupa lomailla", huima agenttiseikkailu täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Vuoden 2017 speksi "Aidat kiinni!" sukelsi politiikan ja ennakkoluulojen kirjavaan maailmaan.

Vuoden 2016 speksin jälkeen EKYn speksi päätti muutta nimensä Eläinlääkiksen speksiksi. Näin ollen nimestä tunnistaa heti opiskelijat, jotka sen takana ovat.
© Eläinlääkiksen speksi 2017

Eläinlääkiksen speksiä tukemassa: